مکانیکال سیل بورگمن | قیمت مکانیکال سیل | کاتالوگ مکانیکال سیل بورگمن | فروش مکانیکال سیل

فروش مکانیکال سیل بورگمن

انواع مختلف مکانیکال سیل را از ما بخواهید.

دانلود کاتالوگ مکانیکال سیل بورگمن

دانلود کاتالوگ مکانیکال سیل در صفحه خود محصول امکان پذیر است.

لیست قیمت مکانیکال سیل بروگمن

جهت اطلاع از لیست قیمت مکانیکال سیل بورگمن با کارشناسان ما تماس بگیرید.

تعریف مکانیکال سیل چیست؟

انواع اصطلاحات و نام های رایج مکانیکال سیل mechanical seals شامل: آب بند مکانیکی، فیبرو فنر، سیل مکانیکی ، نشت گیر می باشد. اصولا تمامی دستگاهای برقی که دارای یک محور متحرک هستند که مایعی از آنها عبور می کند دارای یک قسمت آب بند می باشند و این آب بند ها وظیفه جلوگیری از نشت مایع را دارد. این آب بند ها در کل به چند دسته تقسیم می شوند که نخهای گرافیتی و مکانیکال سیل بورگمن از پرکاربرد ترین آنها می باشند.

مکانیکال سیل بورگمن تقریبا در تمامی صنایع کاربرد دارد. در حقیقت هرجا که یک محور در حال چرخش باشد و مایع را حرکت دهد، مکانیکال سیل بورگمن نقش مهمی در آب بندی مایعات را ایفا می کند. در کل می توان گفت که یکی از قطعات اصلی هر الکترو پمپ سیل مکانیکی می باشد. و وظیفه آن جلوگیری از نفوذ آب به داخل موتور می باشد.

شرکت های تولید کننده براساس نوع مصرف در صنایع مختلف آب بند مکانیکی را طراحی و تولید می نمایند. و این طراحی شامل نوع جنس بدنه و شکل ظاهری سیل می باشد. به طور کلی این دسته بندی ها را می توان به سیل همزن ها برای صنایع دارویی و شیمیایی، سیل های روغنی برای صنایع پتروشیمی، سیل های معمولی که بیشترین مصرف را در کاربرد های خانگی و کارگاهی دارند و …. که البته این نوع دسته بندی برای هر شرکت با نام جداگانه ای نامگذاری می شود. ولی به صورت کلی این می توان به همین موارد اشاره نمود.

مکانیکال سیل eCartex

تعویض سیل Splitex

مکانیکال سیل پمپ

اب بند مکانیکی eMG13

آب بندی مکانیکی LB500

آب بند مکانیکی Splitex

آب بند مکانیکی Pulace

آب بند مکانیکی MG9

آب بند مکانیکی MG1

آب بند مکانیکی MFLWT

آب بند مکانیکی MFLCT

کمپرسور سیل

آب بند مکانیکی WRS

آب بند مکانیکی TDGS

آب بند مکانیکی RoTechSeal

آب بند مکانیکی PDGS

آب بند مکانیکی NF941

آب بند مکانیکی MDGS

آب بند مکانیکی EBU800

آب بند مکانیکی DGS

سیل های صنایع دریایی

آب بند مکانیکی Type 4604

آب بند مکانیکی Type 4600 با سیستم غیر فعال کردن

آب بند مکانیکی Type 4600

سیل های همزن

آب بند مکانیکی STD1

آب بند مکانیکی SeccoMix R

آب بند مکانیکی SeccoMix 481

آب بند مکانیکی SeccoMix 461

آب بند مکانیکی SeccoMix 1

آب بند مکانیکی SeccoLip

آب بند مکانیکی MR-D

آب بند مکانیکی M481

اجزاء مکانیکال سیل بورگمن

هر یک از مدل های مکانیکال سیل بنا به نوع مصرف دارای قطعات خاصی می باشند ولی به طور کلی قطعاتی که همه آنها به صورت مشترک می باشند شامل:

کفه ثابت (Seat)

این قسمت بر روی محفظه پمپ با اورینگ محکم قرار می گیرد. جنس این قطعه به طور معمول از استیل می باشد. البته بنا به نوع مصرف استیل آن قابل تغییر است.

کفه متحرک (Face seal)

بر روی شفت بسته می شود و همراه با شفت همواره در حال چرخش می باشد. جنس این قطعه را با توجه به نوع مصرف می توان از کربن و یا در مواردی از سیلیکون کاربید که بیشترین نوع مصرف را نیز دارد. یا مواد با جنس محکم تر به نام تنگستن استفاده نمود.

فنر مخروطی

این فنر باعث می شود که کفه متحرک به طور کامل به قسمت ثابت چسبیده و جلوی عبور هرگونه موادی را میگیرد. البته این فنر در مدل ها مختلف با اشکال مختلفی ساخته می شود.

این قطعات بنا به نوع ساخت فیبر و فنر ها دارای اشکال متفاوت با جنس متفاوت می باشد. ولی در همگی آنها این اجزاء وجود دارند.

از انواع مکانیکال سیل می توان به:

مکانیکال سیل ۲ تکه یا (Split seal)

یکی از معایب فیبر و فنر ها این بود که در زمانی که آب بند دچار مشکل می شود باید کل مجموعه باز شود و آن سیل تعویض گردد. بنابراین تولید کنندگان به این فکر افتادند تا کاری کنند که دیگر برای تعویف این قطعه نیازی به باز کردن کل مجموعه نباشد. بنابراین دست به تولید سیلهای دوتکه زدند. البته هنوز استفاده از این نوع مکانیکال سیل فراگیر نشده ولی آینده آب بند های امروزی را Split seal ها تشکیل می دهند.

فیبر و فنر کارتریجی (cartridge seals)

آب بند های کارتریجی طوری طراحی می شوند که کلیه قطعات در داخل کارخونه بر روی سیل سوار می شود. بنابر این نیاز به هیچگونه تنظیمی ندارند. تنها کار لازم این است که بر روی سیستم نصب شوند. البته با اینکه نصب نوع کارتریجی بسیار ساده تر از سایر انواع آب بند ( مکانیکل سیل بروگمن ) می باشد و لی نهایت برای نصب بهتر است از دفترچه راهنمای نصب محصول استفاده شود.

آب بند دوتایی (Double seal)

از این نوع فیبر و فنر در مواقعی که فشار کاری بالا باشد و یک عدد سیل جوابگوی کار نباشد استفاده می گردد. نحوه کار مکانیکال سیل بورگمن بدین صورت است که آب بند دوم را به عنوان پشتیبان پشت به پشت (Back to Back) با صورت به صورت ((Face to Face و یا به صورت پشت سر هم به فیبر و فنر اول وصل می کنند تا بتواند فشار مایع را تحمل و از نشت مایع جلوگیری نماید.

در این مقاله سعی شد به صورت کلی به مکانیکال سیل بورگمن اشاره و با انواع آنها آشنا شوید. ولی به صورت تخصصی در صفحه هر محصول به نوع جنس و کاربرد آن همچنین کاتالوگ محصول نیز ارائه شده تا بتوانید با بررسی درست بهترین محصول را برای خود انتخاب نمایید.